10.4 Η ανακάλυψη της Ατλαντίδας (Η διάλυση του ΝΑΤΟ)


Ο άσκοπος στρατός θα αναχωρήσει από την Ευρώπη
και θα συγκεντρωθεί κοντά στο βυθισμένο νησί.
Ο στόλος D' ARTON αναδιπλώνει τα εμβλήματά του,
ο ομφαλός του κόσμου στη θέση μιας πιο μεγάλης φωνής. (ΙΙ-22)


Ο αναγραμματισμός  « ARTON » παραπέμπει στο ΝΑΤΟ - «ο άσκοπος στρατός». Στο μέλλον ύστερα από καταλυτικά γεγονότα, ο παρών οργανισμός και οι συμμαχίες που έχει σε διάφορες χώρες, ιδιαίτερα στις δυτικές πολιτείες, θα διαλυθούν και θα σχηματιστούν νέες. Υπάρχει μια υποθαλάσσια μυστική ναυτική βάση, που έχει κατασκευαστεί στην Αμερική. Οι επικεφαλής της στρατιωτικής αυτής βάσης, που λειτουργεί και ως υπηρεσία πληροφοριών, θα συναντιούνται εκεί για να αποφασίσουν τι μέτρα θα λάβουν - «ο στόλος D ' ARTON αναδιπλώνει τα εμβλήματά του» - σχετικά με τις νέες συμμαχίες που δημιουργούνται.


Σαν μέσα σε παρένθεση στο τετράστιχο, τοποθέτησα εμβόλιμα και τη φράση «κοντά στο βυθισμένο νησί» ως υπαινιγμό για το γεγονός πως στο μέλλον θα ανακαλυφθούν βυθισμένα ερείπια του εκπληκτικού αυτού πολιτισμού που πυροδότησε το θρύλο της Ατλαντίδος. Η Ατλαντίδα υπήρξε πραγματικά αλλά όχι με την μορφή που υποθέτουν οι περισσότεροι. Πολλοί τη φαντάζονται ως ένα είδος ελληνικού πολιτισμού με ναούς με κολώνες και άλλα τέτοια.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό των κατοίκων της Ατλαντίδας είναι πως χρησιμοποιούσαν την πέτρα με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείται το μέταλλο στον 20° αιώνα. Είχαν τρόπους να δουλεύουν την πέτρα, να την κάνουν εύπλαστη σαν πυλό και μετά να την να αφήνουν να αποκτά τη σκληρότητά της. Δούλευαν με δυνάμεις και ενέργειες που μπορούσαν να διαπεράσουν την πέτρα έτσι όπως περνάει ο ηλεκτρισμός μέσα από το μέταλλο. Επρόκειτο για έναν πολιτισμό βασισμένο σε τελείως διαφορετικές έννοιες του κόσμου. Έτσι, όταν τον ανακαλύψουν οι αρχαιολόγοι, θα τους είναι δύσκολο να τον αναγνωρίσουν.

Ο πολιτισμός της Ατλαντίδος ήταν ένας παγκόσμιος πολιτισμός, γι' αυτό και ερείπιά του θα βρεθούν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Έχουν ήδη βρεθεί μερικά μικρά θραύσματα αποδείξεων, αλλά οι επιστήμονες δεν τα έχουν συνδέσει με την Ατλαντίδα. Υπάρχει μια μεγάλη πόλη αυτού του πολιτισμού στην αμερικάνικη ανατολική υφαλοκρηπίδα. Και υπάρχει και μία ακόμη εκεί που είναι τώρα η θάλασσα της Ιαπωνίας. Ένα άλλο μεγάλο κέντρο βρίσκεται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής. Στοιχεία αυτού του πολιτισμού βρίσκει κανείς ακόμα στην Κεντρική και Νότια Αμερική και αλλού. Μερικά από αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη βρεθεί. Για παράδειγμα, κάποιες από τις μεγαλίθινες κατασκευές στον κόσμο σχετίζονται με αυτόν τον πολιτισμό, ιδιαίτερα κατασκευές οικοδομημένες με μαθηματική ακρίβεια όπως αυτές στη Μεγάλη Βρετανία.
Έχετε σχηματίσει την ιδέα πως η Ατλαντίδα βρισκόταν σε ένα βυθισμένο νησί κάπου στη μέση του Ατλαντικού. Κάποια στιγμή, ένα μέρος της ήταν νησί κι αυτό πολύ απλά εξαιτίας της στάθμης του νερού του ωκεανού. Είναι τώρα μέρος μιας υφαλοκρηπίδας γιατί τα νερά του ωκεανού αυξήθηκαν αρκετά και κάλυψαν το νησί. Αλλά αυτό δεν ήταν το κέντρο του πολιτισμού ούτε ήταν το μόνο μέρος που υπήρχε πολιτισμός. Υπήρχαν και πολλά άλλα μέρη που επικοινωνούσαν μεταξύ τους εφόσον επρόκειτο για τον ίδιο πολιτισμό.


Η ανθρωπότητα είχε εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Ο πολιτισμός τους ήταν προηγμένος. Δεν είχε τις θαυμαστές μηχανές που έχει ο πολιτισμός σας, απλά γιατί αυτός ο πολιτισμός είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Ο άνθρωπος βασίζονταν πιο πολύ στο ΡSΙ (στο τηλεπαθητικό μέρος του μυαλού του) στις ικανότητες του μυαλού να επιτυγχάνει πράγματα παρά να βασίζεται στην επιδεξιότητα των δακτύλων του. Έτσι κατά συνέπεια ο πολιτισμός αυτός ήταν τελείως διαφορετικός, και έτσι με αυτή τη χρήση οι ικανότητές τους έγιναν κοινές.

Όταν ο πολιτισμός έφτασε στο σημείο της άνθισης και της ολοκλήρωσης, δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός παρενέβη ή συνέβη απλά ένα φυσικό ατύχημα. Στη δεύτερη περίπτωση, φαίνεται πως η γη και το ηλιακό σύστημα κατά κάποιο τρόπο πέρασε μέσα ίσως από ένα σύμπλεγμα αστεροειδών ή κάτι τέτοιο. Αλλά αν δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάτι προσχεδιασμένο, τότε κάποιος εξωγήινος πολιτισμός συγκέντρωσε μαζί αυτούς τους αστεροειδείς και η γη πέρασε ανάμεσά τους. Και αυτά τα τεράστια κομμάτια βράχων που πέρασαν από την ατμόσφαιρα χτύπησαν στο έδαφος και ανατάραξαν το κλίμα και προκάλεσαν κύματα δονήσεων. Μερικά από αυτά προσγειώθηκαν και κατέληξαν σε κάποιες από τις πόλεις και τις κατέστρεψαν τελείως. Συνέβη κατά τέτοιο τρόπο που η ανθρωπότητα έχασε κάθε ίχνος του πολιτισμού που είχε τότε και έπρεπε να ξεκινήσει πάλι από την αρχή. Κάποια απομεινάρια   από   αυτά   τα   τεράστια   κομμάτια   βράχων   που συγκρούστηκαν με τη γη είναι ορατά. Αυτά τα βράχια παρόλο που κάποια από αυτά είχαν ακανόνιστο σχηματισμό, άφησαν πίσω τους στρογγυλά σημάδια της πρόσκρουσής τους με τη γη. Μπορεί κανείς να τα δει εύκολα παίρνοντας έναν ειδικό χάρτη. Θα προσέξετε πως υπάρχουν κάποια σώματα νερού που είναι ουσιαστικά στρογγυλά. Η θάλασσα της Ιαπωνίας, της Καραϊβικής, ο Κόλπος του Μεξικού και άλλα τέτοια παραδείγματα σε όλο τον κόσμο δείχνουν κάποια από τα μέρη που αυτά τα τεράστια βράχια συγκρούστηκαν με τη γη και τα νερά του ωκεανού υψώθηκαν προκαλώντας πλημμύρες και καταστρέφοντας τους επιζώντες.