7.10 Χρήση πυρηνικών όπλωνΓάλα, αίμα, βάτραχοι θα ετοιμαστούν στη Δαλματία
μάχη δοσμένη, λοιμός κοντά στις Ballenes.
Μια μεγάλη κραυγή θα υψωθεί σ' όλη τη Σλοβενία,
όταν ένα τέρας θα γεννηθεί κοντά στη Ραβέννα. (II-32)


«Γάλα, αίμα, βάτραχοι θα ετοιμαστούν στη Δαλματία» - τα όργανα αυτά του θανάτου, τα διάφορα πυρηνικά όπλα αναπτύσσονται συνεχώς στα εργαστήρια. Εδώ, αναφέρομαι στη στιγμή που οι ερευνητές θα ανακαλύψουν το έσχατο φονικό όπλο, το φονικότερο όλων, κοντά στη Ραβέννα. (Επαναλαμβάνω, εδώ, την αναφορά στη Ραβένα, δηλώνοντας τοποθεσία αυτή τη φορά). Η έρευνα για το όπλο αυτό διεξάγεται ήδη στις μέρες μας. Θα έρθει όμως στο φως κατά την εποχή των ταραχών.


Κοντά στο λιμάνι και σε δύο πόλεις
θα συμβούν δύο μεγάλες συμφορές, τέτοιες που δεν είδε κανείς.
Πείνα, λοιμός, άνθρωποι αποδιωγμένοι από το σπαθί
θα φωνάζουν ζητώντας βοήθεια από τον μεγάλο αθάνατο Θεό. (II-6)


«Το λιμάνι» εδώ συμβολίζει τον ωκεανό ανάμεσα στις «δύο πόλεις» το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Μυστικές έρευνες βακτηριολογικού περιεχομένου, θα αποδεσμεύσουν στην ατμόσφαιρα μικρο-οργανισμούς που θα προκαλέσουν δύο είδη νόσων στους πληθυσμούς των δύο αυτών πόλεων. Η κατάσταση θα είναι τόσο εκτεταμένη και σοβαρή που οι υπηρεσίες υγειονομικής πρόνοιας των δύο μεγάλων μητροπόλεων, θα καταρρεύσουν. Οι κάτοικοι της επαρχίας θα πανικοβληθούν και θα μπουν σε οικειοθελή καραντίνα, διακόπτοντας κάθε επαφή με τις πόλεις. Έτσι οι κάτοικοι των πόλεων θα πεθαίνουν και από την πείνα εκτός από την επιδημία. Σωροί πτωμάτων στους δρόμους, λεηλασίες καταστημάτων και στρατός στους δρόμους να πυροβολεί εξ επαφής, θα είναι η καθημερινή εικόνα μέσα στις πόλεις.


Πολύ κοντά στο  Auch, στο Lecture και στο Mirande,
μια φωτιά θα πέφτει από τον ουρανό για τρεις νύχτες.
Η αιτία θα προκαλέσει αποβλάκωση και θαυμασμό'
αμέσως μετά θα γίνει σεισμός. (I-46).


Μία ομάδα γιατρών διεξάγει ερευνητικά πειράματα αναφορικά με τις δυνάμεις των διάφορων ενεργειακών πεδίων της γης. Πρόκειται για ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα. Στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τις δυνάμεις αυτές ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολεμικούς σκοπούς, θα διατρήσουν άθελα τους ένα από τα γήινα πεδία έτσι ώστε μία ακτίνα ενέργειας να εκτοξευτεί στο διάστημα και να έλξει ένα σμήνος μετεωριτών προς τη γη. Αυτό θα συμβεί γύρω από τη Βόρεια Θάλασσα. Η ελεύθερη πτώση των μετεωριτών θα προκαλέσει μία τεράστια ανισορροπία στα ενεργειακά πεδία, και μέχρι οι επιστήμονες να κατορθώσουν να επαναφέρουν την ισορροπία, γίνεται ένας ισχυρότατος σεισμός. Οι τρεις περίεργες ονομασίες που χρησιμοποίησα, είναι αναγραμματισμοί κωδικών λέξεων των μυστικών αυτών προγραμμάτων. Ο κόσμος δεν θα μάθει περισσότερα γι' αυτό το θέμα - αν και ορισμένοι άνθρωποι από κυβερνητικούς κύκλους, ακόμα και τώρα μπορεί να αναγνώρισαν για ποιο πράγμα μιλάμε - εγώ, ο ίδιος όμως, με τις λέξεις αυτές, θα θυμόμουν παρά το πέρασμα του χρόνου σε ποιο συμβάν αναφερόμουν. Φυσικά, οι άνθρωποι θα θεωρήσουν ότι πρόκειται για εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο.