7.9 Περίοδος πειραματισμών


Κατά τη διάρκεια της περιόδου των ταραχών, τα έθνη θα αναζητούν απελπισμένα κάποια λύση προκειμένου να σταματήσουν το τέρας. Έτσι, πρόκειται επίσης και για μία περίοδο πειραματισμών. Οι επιστήμονες αναζητούν νέα όπλα και πιο δραστικά καθώς και άλλες μεθόδους πολέμου, αψηφώντας την πίστη και τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Μερικά απ' αυτά φαίνεται ότι εξώθησαν την ανθρώπινη φαντασία στα πιο ακραία όριά της. Το πρώτο από τα όπλα αυτά, έχει τις ρίζες του στην παρούσα εποχή μας.


'Οταν ο ήλιος θα βρίσκεται είκοσι μοίρες από τον Ταύρο, θα γίνει μεγάλος σεισμός΄
το μεγάλο θέατρο, γεμάτο κόσμο, θα καταστραφεί.
Σκοτάδι και κίνδυνος στον αέρα, σε ουρανό και γη,
όταν οι άπιστοι θα εκλιπαρούν τον Θεό και τους Αγίους. (ΙΧ-83)


Τετράστιχα σαν κι αυτό είναι εύκολο να λάβουν πολλαπλές ερμηνείες, λόγω των καταστροφών που συμβαίνουν κατά καιρούς στην ιστορία της γης. Μία από τις ήσσονος σημασίας επιπλοκές, στις οποίες αναφέρομαι στο τετράστιχο, έχει ήδη συμβεί, σ' αυτό που εσείς θεωρείτε πρόσφατο παρελθόν, και είναι ο σεισμός στην Πόλη του Μεξικού (Σεπτέμβριος 1985). Ωστόσο, το κύριο γεγονός στο οποίο αναφέρομαι στο τετράστιχο, είναι ένας σεισμός, ο οποίος θα προκληθεί από ένα όπλο, που αναπτύσσεται αυτή την εποχή σε μυστικά υπόγεια εργαστήρια. Δεν μπορώ να μεταδώσω εικόνες σχετικά με το πώς λειτουργεί αυτό το όπλο, γιατί οι έννοιες δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό μου αλλά απουσιάζουν και από το λεξιλόγιο του αγωγού. Προφανώς θα λειτουργεί βάσει κάποιας επιστημονικής αρχής που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και που δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί πλήρως.

Έτσι, δεν μπορούμε ακόμα να μάθουμε τη βάση της λειτουργίας του. Το μόνο πράγμα που μπορεί να μεταδώσει καθαρά, είναι το επιχειρησιακό τμήμα αυτού του όπλου, το μέρος που προκαλεί τον σεισμό. Δεν είμαι σίγουρος, ή μάλλον οι εικόνες δεν είναι καθαρές, ως προς το αν είναι κάτι που το ρίχνουν ή το προβάλλουν όπως μία ακτίνα λέιζερ, όποια όμως και αν είναι η αιχμή του, το σίγουρο είναι ότι είναι αερομεταφερόμενο. Ένα μέρος του μηχανισμού μεταφέρεται με αεροπλάνο το οποίο πρέπει να πετάξει πάνω από την περιοχή όπου πρέπει να προκληθεί ο σεισμός, άσχετα από την περιοχή την οποία θα πλήξει τελικά ο συγκεκριμένος σεισμός.

Αυτός, όμως, δεν είναι ο πλήρης μηχανισμός. Αυτή είναι μόνο η αιχμή του δόρατος, μόνο το επιχειρησιακό κομμάτι του. Η δύναμη και η επιστήμη πίσω από το όπλο θα εδρεύει σ' ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο, κάπου αλλού. Με κάποιο τρόπο, η ενέργεια από το υπόγειο εργαστήριο θα διοχετεύεται στην αερομεταφερόμενη συσκευή με τρόπο ώστε να κατευθύνεται στο επιθυμητό αποτέλεσμα της πρόκλησης ενός σεισμού. Αυτό θα συμβαίνει, κατευθύνοντας ηχητικά κύματα στο στόχο. Η χώρα, που αναπτύσσει τη συσκευή αυτή, θα είναι σε θέση να την κραδαίνει ως τεράστια απειλή πάνω απ' όλες τις μεγάλες χώρες. Κάθε χώρα που έχει γεωλογική προδιάθεση για σεισμό είναι δυνατόν να πληγεί.

Η κατάσταση θα είναι παρόμοια με αυτήν αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η μόνη χώρα με πυρηνική ενέργεια. Πρόκειται για μία χώρα σαν τη Ρωσία, ή μία χώρα με παρόμοια δύναμη, που να διεξάγει, δηλαδή, μυστική στρατιωτική έρευνα σε μεγάλη κλίμακα. Η στάση που θα τηρήσει η χώρα αυτή θα είναι η εξής : «το όπλο είναι δικό μου. Θα το κρατήσω για τον εαυτό μου». Πρόκειται για μία παρανοϊκή χώρα και το γεγονός αυτό θα προκαλέσει τη διάλυση των Ηνωμένων Εθνών.

Στο «όταν ο ήλιος θα βρίσκεται είκοσι μοίρες από τον Ταύρο», αναφέρομαι στο πότε το όπλο θα γίνει ευρύτερα γνωστό. Βρίσκεται ήδη στη άκρως απόρρητη διαδικασία ανάπτυξής του. Θα γίνει ευρέως γνωστό την ημερομηνία που σας έδωσα. Θα υπάρξει ένας σεισμός που θα σχετίζεται μ' αυτήν την ημερομηνία. Έτσι είναι που οι άνθρωποι θα φτάσουν να συνειδητοποιήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Κι αυτό, γιατί θ' αρχίσουν να συμβαίνουν πάρα πολλοί σεισμοί, χωρίς να έχει προηγηθεί η γεωλογική πίεση που λογικά συνδέεται μ' έναν σεισμό. Μία παρενέργεια του όπλου αυτού, είναι ότι θα δημιουργήσει αρκετή αστάθεια έτσι ώστε θα πυροδοτηθούν και άλλοι σεισμοί, που δεν θα ήταν λογικό να συμβούν.

Δείτε τα δύο κύρια ρήγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ένα είναι ιδιαίτερα ασταθές. Το άλλο παραμένει σταθερό, όμως, τότε, θα εκραγεί κι αυτό. Τα ρήγματα του Σαν Αντρέας και του Νιου Μαντρίντ. Οι σεισμοί που θα προκληθούν απ' αυτό το όπλο θα κάνουν το ρήγμα του Σαν Αντρέας να σείεται διαρκώς. Το ρήγμα του Νιου Μαντρίντ συνήθιζε πάντα να απορροφά την πίεση και να εκρήγνυται ξαφνικά.

Έτσι, καθώς το ρήγμα του Σαν Αντρέας θα δονείται συνεχώς, θα προκαλέσει με τη σειρά του έναν ισχυρότατο σεισμό από το ρήγμα του Νιου Μαντρίντ. Όταν θα αρχίσουν οι σεισμοί αυτοί, οι γεωλόγοι θα νομίσουν ότι οφείλονται σε φυσικά αίτια, στη συνέχεια όμως ορισμένες πληροφορίες θα δείχνουν ότι δεν είναι φυσικά τα αίτια κι έτσι θα αρχίσουν να υποψιάζονται κάτι. Καθώς οι σεισμοί θα πληθαίνουν με ραγδαίο ρυθμό, οι επιστήμονες θα συλλέγουν όλο και περισσότερες πληροφορίες και κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν τα στοιχεία στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, ότι δηλαδή οι συγκεκριμένοι σεισμοί δεν έχουν προκληθεί από φυσικά αίτια.

Αυτή η συσκευή που προκαλεί σεισμούς, την οποία διαθέτει η χώρα αυτή, για να ακτινοβολεί ένα συγκεκριμένο είδος ενεργειακών κυμάτων σε ορισμένα σημεία του φλοιού της γης και να πυροδοτεί σεισμούς, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της υλοποίησής της. Αυτό, βασικά, θα συμβεί πριν ο Αντίχριστος πάρει την εξουσία. Θα συντελέσει στη διάλυση των Ηνωμένων Εθνών, κι αυτό με τη σειρά του θα διευκολύνει τα πράγματα για τον Αντίχριστο. Αυτή η χώρα θα αναπτύξει τη συσκευή αυτή, ανεξάρτητα από τον Αντίχριστο και την ανάληψη της εξουσίας απ' αυτόν.

Αργότερα, όμως, όταν θα γίνει πιο ισχυρός, θα είναι σε θέση να αποκτά και ο ίδιος τέτοιου είδους όπλα. Τότε, ο Αντίχριστος θα πάρει στα χέρια του και αυτή τη συσκευή και θα τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Ο Αντίχριστος θα αποκτήσει τη συσκευή αυτή με δόλο και μηχανορραφίες, χρησιμοποιώντας κατάσκοπους, δωροδοκίες και όποιο άλλο σκοτεινό μέσο γνωρίζει ο άνθρωπος μέχρι σήμερα.

Το μάτι της Ραβένας θα εγκαταληφθεί,
όταν τα φτερά του θα πέσουν στα πόδια του.
Οι δύο της Μπρέσια θα έχουν κάνει ένα σύνταγμα
για το Τορίνο και το Vercelli, το οποίο θα ποδοπατήσουν οι Γάλλοι. (Ι-6)


Θα υπάρξει κάποια έρευνα που θα γίνεται για την κατασκευή ενός υψηλής τεχνολογίας ραντάρ, το οποίο θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και θα παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες στο χρήστη. Θα προσπαθήσουν να το αναπτύξουν ώστε να χρησιμοποιηθεί μέσα σε αεροπλάνα, εν πτήσει. Τα πρώτα, όμως, πειράματα θα αποτύχουν. Με κάποιο τρόπο, η συσκευή θα εκπέμψει ένα είδος συμπαθητικών δονήσεων, οι οποίες θα αδυνατίσουν τη δομή του αεροπλάνου και θα το καταστήσουν επικίνδυνο, εξ αιτίας της διάλυσης των δεσμών μεταξύ ορισμένων κυττάρων του μετάλλου.

Το «μάτι της Ραβένας» είναι αναγραμματισμός ενός μυθολογικού όντος (Σημ. Ραβάνα : άτρωτος δαίμονας της Ινδικής μυθολογίας), το οποίο είχε τεράστιες εσωτερικές δυνάμεις γνώσης και παρατήρησης. Με το «όταν τα φτερά του θα πέσουν στα πόδια του», αναφέρομαι στο αεροπλάνο. Εκείνη την εποχή, οι επιστήμονες θα εγκαταλείψουν προσωρινά το ερευνητικό αυτό πρόγραμμα, λόγω διπλωματικών εμπλοκών και της απειλής πολέμου, κλπ. Θα συμβεί τον καιρό του Αντίχριστου, πριν όμως αυτός αποκτήσει τη μεγάλη του ισχύ. Αυτό θα συμβεί στην Ευρώπη, την εποχή που ο Αντίχριστος θα γίνεται ισχυρός στη Μέση Ανατολή, συνεπώς τα δύο γεγονότα δεν θα σχετίζονται μεταξύ τους. Το γεγονός όμως αυτό θα αποτελέσει ένα από εκείνα τα γεγονότα στην Ευρώπη, που θα καταστήσουν ευκολότερη την κατάκτησή της από τον Αντίχριστο.
Το ραντάρ έχει αναπτυχθεί αλλά δεν έχουν ακόμα αρχίσει τα πειράματα. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι επικίνδυνο.

Σημείωση : Προς το τέλος της ζωής του, ο εφευρέτης Νικολά Τέσλα, υποστήριξε ότι είχε κατορθώσει να δημιουργήσει μία ασπίδα στην ανώτερη ζώνη της ατμόσφαιρας, η οποία θα κατέστρεφε όποιο αεροπλάνο εισερχόταν εκεί. Οι Ρώσοι ανέπτυξαν μία μηχανή (που ονομάζεται «γυροτρόν»), βασισμένη στην εφεύρεση του Τέσλα, σχεδιασμένη να «εκκαθαρίζει τον ουρανό από τα πολεμικά αεροπλάνα», χρησιμοποιώντας μικροκύματα υψηλής ενεργειακής συχνότητας. Αυτά τα όπλα δίνουν στο χρήστη την ίδια δυνατότητα να καθιστά ανενεργά τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, που θα έδινε μία πυρηνική έκρηξη. Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτή η νέα τεχνολογία είναι ελεγχόμενη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να παραβιαστούν οι συμφωνίες των κρατών περί πυρηνικών. Ο Τέσλα περιέγραψε το σύστημά του ως ικανό να «λυώνει» τα αεροπλάνα από απόσταση εκατοντάδων μιλίων.


Το II-91 (στο «Εξερεύνηση Διαστήματος»), θυμίζει το «γυροτρόν» όπου περιγράφει μυστικές έρευνες για όπλα, που διεξάγουν οι Ρώσοι. Αναπτύσσουν ενεργειακά πεδία, τα οποία φρουρούν τους αεροδιάδρομους προσέγγισης της χώρας τους από βορά.