3.20 Ανασκαφές στη Μεγάλη Πυραμίδα


Τα κόκκαλα των Τριουμβίρ θα ανακαλυφθούν
από αυτούς που ψάχνουν ένα βαθύ, αινιγματικό θησαυρό.
Εκείνοι που βρίσκονται εκεί γύρω δεν θα είναι ειρηνικοί.
Η θολωτή κρύπτη από μάρμαρο και μεταλλικό μόλυβδο. (V-7)


Η αρχαιολογική σκαπάνη θα αποκαλύψει στην Αίγυπτο έγγραφα με αστρονομικούς χάρτες αστερισμών και γαλαξιών. Κατά τους αρχαίους χρόνους ύπαρξης της Γης, κάποια όντα ονόματι «Τριουμβίρ» από τον πλανήτη Ζόλαρ, πλανήτη άλλου γαλαξία, κατοίκησαν για ένα χρονικό διάστημα στη γη και πριν φύγουν, έθαψαν τις πληροφορίες αυτές πίσω από μία κατασκευή - ένα κράμα από μάρμαρο και μεταλλικό μόλυβδο, το οποίο παράγει μία ηλεκτρική αύρα.


Το Salon, το Mansol, το Tarascon, η αψίδα του SEX
όπου η πυραμίδα στέκεται ακόμη.
Θα έρθουν να παραδώσουν τον πρίγκηπα της Δανίας
επαίσχυντα λύτρα στον Ναό της Αρτέμιδας. (IV-27)


Μία μεγάλη έρευνα στη Μεγάλη «Πυραμίδα» θα αποκαλύψει πολλά και αναπάντεχα ευρήματα. Τη συγκεκριμένη ανασκαφή θα χρηματοδοτήσει ένας «Δανός ευγενής», ωστόσο οι Γάλλοι θα κατορθώσουν να πάρουν τα εύσημα. Οι πόλεις που αναφέρονται στο τετράστιχο βρίσκονται στη νότια Γαλλία και είναι οι γενέτειρες των αρχαιολόγων.
«Η αψίδα του SEX » και ο «Ναός της Αρτέμιδας» συμβολίζουν την παρουσία ευάριθμων γυναικών στην αρχαιολογική αποστολή, γεγονός αξιοσημείωτο αν λάβει κανείς τη θέση της γυναίκας στην εποχή μου.  


Πατέρας και γιος θα δολοφονηθούν μαζί.
Ο ηγεμόνας μέσα στο εξοχικό του περίπτερο.
Μια μητέρα στη Τουρς θα μείνει έγκυος περιμένοντας γιο.
Το νεανικό στήθος θα γεμίσει με κομμάτια χρυσού. (VIII-75)


«Ο ταυτόχρονος φόνος πατέρα και γιού» συμβολίζει το κάψιμο της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, όπου χάθηκε γνώση πολλών και διαφορετικών εποχών, δηλαδή «πατέρας και γιός». Η «έγκυος μητέρα» συμβολίζει επίσης το πλήθος των πληροφοριών που χάθηκαν. Όσο για τον επικείμενο τοκετό της εγκύου μητέρας, αυτή είναι η γνώση που θα αποκαλυφθεί. Είναι παρήγορο που δεν καταστράφηκαν τα πάντα΄ η γνώση επιβιώνει πάντοτε ως ζωντανή οντότητα.