3.3 Ισραήλ, Παλαιστίνιοι, ο Σαντάμ και τα πυρηνικά

Το αρχαίο έργο θα πραγματοποιηθεί
και από τη σκεπή κακή συμφορά θα πέσει στο μεγάλοι άντρα.
Όταν πεθάνει θα κατηγορήσουν έναν αθώο για την πράξη
ο ένοχος κρύβεται σε ένα υγρό δάσος. (VΙ-37)


«Το αρχαίο έργο» που «θα πραγματοποιηθεί» είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, όσο για «την κακή συμφορά που θα πέσει στο μεγάλο άντρα», αυτή αναφέρεται στη δολοφονία του Πρωθυπουργού της χώρας Ιτσχάκ Ράμπιν, στις 4 Νοεμβρίου 1995. «Ο ένοχος» που «κρύβεται» είναι η τρομοκρατική ομάδα που θα κρύβεται πίσω από τον δράστη, η οποία δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ.


Οι πέντε ξένοι, αφού εισέβαλαν στο ναό,
το αίμα τους θα βεβηλώσει τη χώρα.
Το μάθημα για τους κατοίκους της Τουλούζης θα είναι πολύ σκληρό,
από κάποιον που θάρθει να καταργήσει τους νόμους τους. (ΙΙΙ-45)


Μουσουλμάνοι φανατικοί θα προσπαθήσουν να βεβηλώσουν έναν ναό στο Ισραήλ, επειδή είναι χτισμένος πάνω σε δικές τους ιερές τοποθεσίες. Αυτό θα συμβεί μετά από έναν ισχυρό σεισμό που θα πλήξει τους Αγίους Τόπους. Κατά τη διάρκεια του σεισμού ο Ναός του Βράχου, που αποτελεί τον Τζαμί των Μουσουλμάνων θα καταστραφεί και οι Ισραηλινοί θα χτίσουν στη θέση του έναν Εβραϊκό ναό. Ο νέος αυτός ναός θα είναι πιστό αντίγραφο του αρχαίου ναού τού Σολομώντα που προϋπήρχε εκεί και στου οποίου τα ερείπια χτίστηκε αργότερα το τζαμί.

Οι Ισραηλινοί χτίζουν το ναό τους με τέτοια ταχύτητα, που οι Άραβες δεν προφταίνουν να αντιδράσουν. Γι΄αυτό και όταν ολοκληρώθηκε το έργο, Μουσουλμάνοι φανατικοί μεταμφιεσμένοι σε  Γάλλους Εβραίους προσκυνητές, εξ ού και «το σκληρό μάθημα για τους κατοίκους της Τουλούζης», θα βεβηλώσουν τον ναό κάνοντας μέσα του μία ιεροτελεστία αυτοκτονίας. Αυτό θα είναι και το σημάδι για την πρόοδο του Αντίχριστου - «κάποιος που θάρθει να καταργήσει τους νόμους τους» - μέσα στον Αραβικό κόσμο. Αυτή θα είναι η σάλπιγγα του πολέμου που θα ηχήσει και θα οδηγήσει στη μάχη του Αρμαγεδώνα.

Με οργή και εμφύλιες διαμάχες,
οι εξόριστοι θα καταστρώσουν ένα μεγάλο σχέδιο εναντίον του βασιλιά.
Μυστικά, θα τοποθετήσουν εχθρούς σαν απειλή΄
και οι δικοί του απόγονοι θα εξεγερθούν εναντίον τους. (I-13)


Το πρόβλημα της τρομοκρατίας : «οι εξόριστοι» είναι οι Παλαιστίνιοι. Θέλησα να σας προειδοποιήσω έντονα για μερικές από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις που θα συμβούν στον κόσμο σεξαιτίας τρομοκρατικών ενεργειών.


Ο Mabus θα πεθάνει σύντομα και θα υπάρξει
μεγάλος αφανισμός ανθρώπων και ζώων.
Ξαφνικά θα αποκαλυφθεί η εκδίκηση,
εκατό χέρια, δίψα και πείνα, όταν περάσει ο κομήτης. (II-62).


Ο θάνατος ενός παγκόσμιου, ίσως θρησκευτικού, ηγέτη θα συμπέσει με την έλευση ενός μεγάλου κομήτη. Ο κομήτης θα είναι καθαρά ορατός στη χώρα όπου ο ηγέτης αυτός θα πεθάνει και η οποία βρίσκεται στη Μέση Ανατολή. Ο θάνατός του σε συνδυασμό με «το πέρασμα του κομήτη» θα προκαλέσουν εξέγερση. Ένας απ' τους λόγους που η εξέγερση θα προκληθεί τόσο εύκολα είναι και το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη χρονιά θα υπάρξει τεράστια μείωση στις σοδειές. Πολλοί άνθρωποι θα πεινούν.
Όλα αυτά θα αρχίσουν τη χρονιά που ο κομήτης θα είναι ορατός, αλλά θα συνεχιστούν για 500 ημέρες, «εκατό χέρια». Χρησιμοποιώ αυτόν τον συμβολισμό για να υποδείξω τη διάρκεια της εξέγερσης αλλά και για να υπαινιχθώ ότι θα υπάρξουν εκατό άνθρωποι που θα συμβάλλουν στην εξέγερση αυτή με τέτοιο τρόπο, ώστε να την αναδείξουν και να την εξαπλώσουν τόσο, που θα προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Εδώ χρησιμοποίησα την ιδέα ότι «εκατό χέρια» μπορούν να σημαίνουν 500 ημέρες΄ τα πέντε δάχτυλα του ενός χεριού, δηλαδή, πολλαπλασιασμένα επί εκατό.
Ακόμα και σήμερα, χρησιμοποιείτε τη λέξη "χέρι" για να αναφερθείτε σ' έναν άνθρωπο, για παράδειγμα όταν λέτε "εργατικά χέρια".
Το ανάγραμμα «Mabus» διαβάζεται Sudam (Σαντάμ), όταν διαβαστεί ανάποδα, στον καθρέφτη.
Ένας τύπος μελλοντικού όπλου θα ισοδυναμεί με το να φέρνεις ένα κομμάτι του ήλιου κάτω στη γη, τόσο έντονο και ισχυρό. Οποτεδήποτε ενεργοποιείται κάποιο απ' αυτά τα όπλα, σπέρνει την καταστροφή πολλά χιλιόμετρα γύρω του.