3.14 Τοπική ενεργειακή καταστροφή - Αγγλία


Ο κόσμος είναι κοντά στην τελευταία εποχή του,
ο Κρόνος θα αργήσει πάλι στην επιστροφή του:
Η αυτοκρατορία θα μετατοπιστεί προς το έθνος των Brodde'
ένα μάτι στη Narbonne ξεριζώνεται από ένα γεράκι. (III-92)


Εδώ περιγράφω ένα γεγονός που συμβαίνει περί τα τέλη της περιόδου των ταραχών, όταν «ο Κρόνος» είναι ανάδρομος, ως συνέπεια μιας ανθρώπινης παρέμβασης στο χρόνο. Στον συγκεκριμένο πόλεμο, όπως και σε κάθε πόλεμο, σημειώνεται μεγάλη πρόοδος στην επιστημονική έρευνα, την εξέλιξη των όπλων, κλπ. Οι επιστήμονες ερευνούν πώς να διαστρεβλώσουν και να τροποποιήσουν τον χρόνο ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν κάποια γεγονότα και να στρέψουν το αποτέλεσμα του πολέμου προς όφελος τους. Και, για άλλη μια φορά, αποτυγχάνουν.

Το αποτέλεσμα αυτής της δεύτερης αποτυχίας τους, είναι να αφανιστεί ολόκληρο το ερευνητικό συγκρότημα, σε μια μεγάλης έκτασης καταστροφή. Αυτό είναι «το μάτι που ξεριζώνεται από ένα γεράκι». Οι άνθρωποι χειρίζονται δυνάμεις, που δεν γνωρίζουν πώς να ελέγξουν, και αυτές τούς κατασπαράσσουν. Λόγω του μεγέθους της καταστροφής, όσοι άνθρωποι δεν βρίσκονται στην περιοχή, υποθέτουν ότι χτυπήθηκαν από κάποιο είδος πυραύλου. Αυτό, όμως, που συνέβη ήταν ότι οι ενεργειακοί στρόβιλοι, τους οποίους προσπάθησαν να χειριστούν, δεν ήταν σωστά εναρμονισμένοι ώστε να συνεργαστούν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση κι έτσι, ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Οι λέξεις «Narbonne» (Ναρ-μπόνε) και «Brodde» (Μπρόα-ντα) αναφέρονται στο έθνος και τον τόπο και είναι αναγραμματισμοί των ονομάτων. Σχετίζεται με την Αγγλία και τη βόρεια Ευρώπη. Αυτό που αντιλήφθηκα, είναι ότι η κυβέρνηση που εμπλέκεται στο πείραμα είναι πολύ πονηρή και δίνει στα πράγματα παραπειστικές ονομασίες - κωδικές ονομασίες.
Η καταστροφή θα είναι απολύτως τοπική και θα έχει μερικές περίεργες παρενέργειες στη διάσταση του χρόνου, στην ευρύτερη γύρω περιοχή. Τελικά όμως, θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες γιατί η κυβέρνηση υπολόγιζε σ' αυτή την έρευνα για να αλλάξει το αποτέλεσμα του πολέμου. Κι αφού κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό, οι συνέπειες από το αποτέλεσμα του πολέμου αυτού θα γίνουν αισθητές.

Το τέλος της Βασιλείας, η δολοφονία του πρίγκηπα Καρόλου


Δύο κακές επιρροές θα ενωθούν στον Σκορπιό.
Ο μεγάλος ηγεμόνας θα δολοφονηθεί στο δωμάτιο του.
Ένας νέος βασιλιάς θα κάνει διωγμούς στην Εκκλησία,
στα χαμηλά τμήματα της Ευρώπης και τον Βορρά. (I-52)


Ο Άρης και ο Κρόνος θα βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού, όταν αγωνιστές του IRA θα δολοφονήσουν τον πρίγκηπα Κάρολο, ο οποίος τότε θα έχει γίνει βασιλιάς. Ο θάνατός του θα προκαλέσει διχασμό τόσο στην Ιρλανδία όσο και στην Αγγλία. Ο Βρετανικός λαός θα στραφεί εναντίον των Καθολικών Εκκλησιών της χώρας επειδή αυτές αποτελούν κέντρα συνάντησης και λατρείας των Ιρλανδών.
Σημείωση : Στην αστρολογική εφημερίδα βρέθηκε ότι ο Άρης και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται σε συζυγία στον Σκορπιό στις 26 Αυγούστου του 2014.Δύο αδέλφια με βασιλικό αίμα θα πολεμήσουν μεταξύ τους σκληρά,
η μάχη μεταξύ τους θα είναι τόσο φονική
που θα κατοικούν σε οχωρωμένους πύργους.
Η μεγάλη διαμάχη τους θα αφορά τη ζωή τους και το βασίλειο τους. (ΙΙΙ-98)


Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο γιους του Καρόλου της Αγγλίας θα φτάσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.