51. Μου απαντάς αμέσως, το ξέρεις;

 

Τελικά, όλα είναι δύσκολα σ' αυτή τη ζωή. Όλες οι επιλογές πληγώνουν, όλοι οι δρόμοι έχουν πόνο ... Όλα στοιχίζουν και όλα πληρώνονται με αίμα απ' την ψυχή μας.

Παρασκευή βραδάκι, ο ουρανός ρίχνει βροχή, ποτίζει και δροσίζει την ταλαιπωρία της γης με τους κατοίκους της. Κι όμως, παρ' όλα αυτά που νιώθω και «παραπονιέμαι» έχει μια γλύκα η καρδιά μου. Γλύκα και μελαγχολία, τα κύρια χαρακτηριστικά της διάθεσής μου ... ανοχή και κατανόηση το τελικό αποτέλεσμα για μένα, της όποιας δυσανασχέτησης όταν κατακάτσει ...

Όταν γνωρίζεις το παιχνίδι αντέχεις, έχεις υπομονή, ζητάς όλο και λιγότερα έως και καθόλου. Μακάρι να φθάσω μόνιμα εκεί στο καθόλου, όπου βρίσκεται το τίποτα!

Ξανά και ξανά στα λόγια και τα βήματά Του. Έχω την αίσθηση πως είναι συνεχώς πλάι μου ... αυτό έγινε βίωμα, δεν νομίζω να είναι διαφορετικά ... μου μιλάει στο μυαλό μου και σωπαίνει στην ψυχή μου!

Μου λείπεις, για να μιλήσω, να βγω απ' την απάτη της απουσίας μου ... κατάντησε να μιλώ μόνο μαζί σου ... όχι με λόγια, με σκέψεις, μου απαντάς αμέσως, το ξέρεις;