56. Η μεταβίβαση ενέργειας
Χριστούγεννα 2003. Βρίσκομαι παρέα με τη φίλη και μια δική της αγαπημένη φίλη, μια αδελφή ψυχή, την Μ. Και οι δύο έχουν μωβ κυρίαρχο χρώμα αύρας, κι αυτός είναι ένας λόγος που ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα να παρακολουθήσω τη μεταξύ τους ανταλλαγή ενέργειας. Η Μ. νιώθει ότι έχει ανάγκη από ενεργειακή ενίσχυση. Η φίλη βάζει το ένα της χέρι πάνω στο έβδομο ενεργειακό κέντρο της Μ. και το άλλο στο πέμπτο ενεργειακό κέντρο, στον αυχένα, το κέντρο της επικοινωνίας. Έχω διαπιστώσει βιωματικά ότι η  απορρόφηση της ενέργειας όταν γίνεται από την πίσω πλευρά του σώματος είναι αισθητά μεγαλύτερη.
Ξαφνικά βλέπω μια φαντασμαγορική φωτεινή έκρηξη.


Ο χώρος γεμίζει από μωβ φως. Στο σημείο που είναι το χέρι στο έβδομο ενεργειακό κέντρο, το μωβ φως πυκνώνει και πάλλεται πολύ έντονα. Αμέσως μετά μου αποκαλύπτεται το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της εμπειρίας. Βλέπω μια στήλη λευκόχρυσου φωτός να κατεβαίνει κατακόρυφα και να μπαίνει στο έβδομο ενεργειακό κέντρο της φίλης που έστελνε ενέργεια εκείνη τη στιγμή. Νιώθω μέσα μου ότι αυτή τη στιγμή βλέπω κυριολεκτικά να μεταβιβάζεται η ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν, μέσα από τη φίλη σε έναν άνθρωπο που τη χρειάζεται. Η φίλη την μετασχηματίζει και η Μ. την προσλαμβάνει ούσα ανοιχτή και δεκτική. Η σχέση τους είναι σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Η ενέργεια ρέει απρόσκοπτα. Ολόκληρος ο χώρος έχει κατακλυστεί από μωβ φως. Μετά από πέντε λεπτά η διαδικασία ολοκληρώνεται. Και οι δυο τους νιώθουν αναζωογονημένες.

Βλέπω ότι όταν στέλνουμε ενέργεια ωφελούμαστε πρώτα απ' όλους εμείς οι ίδιοι, διότι αυτή αναγκαστικά περνά από μέσα μας.